Saturday, November 26, 2011

MINERALLINE

Posted by JAJA SDP at 6:31 AM
Mineralline – Advanced Active Whitening Mineral
Mineralline Cosmetics

.
http://4.bp.blogspot.com/-2bag9azus6A/TrQEPiUnsEI/AAAAAAAAAp8/pSDLMHZLwNY/s1600/mineralline-rizi-biz-shop-3.jpg
RM42.00 
(Harga Sebenar : RM 45.00)
.

Mineralline diformulasikan dengan kepakaran daripada Itali dengan bahan-bahan terpilih daripada Jepun untuk menghasilkan Sistem Mineral Makeup dengan Kuasa Pencerahan Kulit yang pertama di Malaysia. Sistem Mineral Makeup Mineralline bukan sahaja dapat memberikan kesemua manfaat Mineral Makeup yang lain, malah ia dapat membantu mencerahkan kulit pengguna seawal 7 hari penggunaan yang betul.Mineralline juga merupakan produk keluaran 100% syarikat Bumiputra yang menghasilkan produk berinovasi ini dengan harga yang kompetitif berbanding jenama antarabangsa yang lain. Malahan, kami yakin produk Mineralline mempunyai kualiti yang setara atau lebih baik daripada jenama-jenama Mineral Makeup yang lain. Pendek kata, dengan Mineralline solekan tampak menawan dan kulit semakin cerah dan sihat setiap kali.
Variasi Warna
Mineralline Advanced Whitening Mineral Makeup System menyediakan 3 warna utama untuk kulit asia. Ini membolehkan pengguna memilih samada untuk mengekalkan warna semulajadi atau mencuba warna berbeza untuk mendapatkan kesan yang berbeza pada warna wajah.

http://1.bp.blogspot.com/-df9Of7_-v5M/TrQGVF2SegI/AAAAAAAAAqQ/d3PI7lI1KGY/s1600/01-edit.jpg
01 Cherry Blossom
http://3.bp.blogspot.com/-5yKl37kVvw8/TrQG9DZoxxI/AAAAAAAAAq4/r42n_wPCD_Q/s1600/02-edit.jpg
02 Natural Glow
http://2.bp.blogspot.com/-y9a8iYkHFhs/TrQGWkHF2kI/AAAAAAAAAqo/PaAu89qbyBQ/s1600/03-edit.jpg
03 Tan Temptation
FAQ
A. Apakah Mineralline?
Mineralline merupakan Sistem Mineral Makeup dengan kuasa pencerahan kulit yang pertama di Malaysia.
B. Apa pula dimaksudkan dengan Mineral Makeup?
Mineral Makeup adalah alat solekan yang diperbuat daripada 100% bahan mineral tanpa mengandungi talkum, minyak atau sebarang bahan pengawet. Disebabkan ini, selalunya Mineral Makeup dibuat didalam bentuk “loose powder” dan bukannya “compact powder” kerana penghasilan “compact powder” memerlukan minyak dan bahan perikat yang mungkin boleh merosakkan kulit dalam jangkamasa panjang.
C. Jadi, apakah kelebihan Mineral Makeup berbanding Makeup yang bukan Mineral?
Disebabkan Mineral Makeup tidak mengandungi bahan seperti talkum, minyak, pewarna atau bahan pengawet, kulit muka tidak akan mengalami sebarang kerosakan dengan penggunaan jangkamasa panjang. Ramai wanita yang menggunakan alat solekan biasanya akan mengalami masalah jerawat atau blackhead disebabkan pori-pori kulit muka mereka disumbat oleh makeup yang mereka gunakan. Bahan-bahan seperti talkum, minyak, pewarna dan bahan pengawet mampu menyumbat pori-pori kulit muka kerana saiznya yang lebih kecil daripada pori-pori membenarkan ia memasuki pori-pori kulit anda. Mineral Makeup tidak mengandungi bahan-bahan tersebut. Malahan saiz mineral yang terkandung di dalam Mineral Makeup lebih besar daripada saiz pori-pori kulit menyebabkan ia tidak dapat masuk ke dalam pori-pori dan menyumbatkannya. Selain daripada itu, tanpa penggunaan bahan pewarna, warna dan seri solekan tahan lebih lama kerana menggunakan warna asli mineral yang terpilih yang tidak dapat dioksidasikan oleh udara.Bahan mineral yang digunakan juga bertindak mengawal minyak berlebihan di kulit muka dengan menyerapnya dengan efektif. Disebabkan penggunaan bahan mineral yang tinggi, Mineral Makeup sekaligus dapat bertindak sebagai tabir suria asli atau natural sunblock yang tidak berminyak seperti losen sunblock yang lain. Pendek kata, penggunaan alat solekan dalam jangkamasa panjang merosakkan kulit. Tetapi penggunaan solekan dengan Mineral Makeup bukan sahaja tidak merosakkan kulit, malahan ia menjadikan kulit lebih sihat dengan penggunaan berterusan.
D. Jadi, kenapa perlu memilih Mineralline berbanding jenama Mineral Makeup yang lain?
Mineralline diformulasikan dengan kepakaran daripada Itali dengan bahan-bahan terpilih daripada Jepun untuk menghasilkan Sistem Mineral Makeup dengan Kuasa Pencerahan Kulit yang pertama di Malaysia. Sistem Mineral Makeup Mineralline bukan sahaja dapat memberikan kesemua manfaat Mineral Makeup yang lain, malah ia dapat membantu mencerahkan kulit pengguna seawal 7 hari penggunaan yang betul. Mineralline juga merupakan produk keluaran 100% syarikat Bumiputra yang menghasilkan produk berinovasi ini dengan harga yang kompetitif berbanding jenama antarabangsa yang lain. Malahan, kami yakin produk Mineralline mempunyai kualiti yang setara atau lebih baik daripada jenama-jenama Mineral Makeup yang lain. Pendek kata, dengan Mineralline solekan tampak menawan dan kulit semakin cerah dan sihat setiap kali.
*****************************************************

0 comments:

Post a Comment

 

Jajawafi Plasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting