Thursday, January 20, 2011

ORIGINAL PERFUME

Posted by JAJA SDP at 2:32 AM

Untuk post yang ini, adalah section original vials.. Boleh dibeli tetapi mulai 20/1/2011 akan diberi secara free gift kepada para pembeli... Mesti suka kan dapat gift dalam bentuk perfume? hehhee boleh lah berwangi-wangian tau.. Tapi xsemua pembelian akan dapat yer.. kami masih lagi berfikir dalam range pembelian berapa baru kami akan bagi sebagai free gift.. :-) Apabila kami terima order anda, jika anda terima hujung SMS/EMEL balasan daripada kami bertaip "VIALS SDP".. balas kami nanti dengan pilihan vials yang masih available tau :-)

Pilihan gift terpulang kepada ANDA..!! :-p















ni sample Egyptian Magic Cream tau. paling hot sales kat blog ni. Boleh juga dapatkan sbg free gifts anda selain daripada gifts normal yang lain(detox foot patch, mask, ampoules, any trial 5g dan any samples lain)

6 comments:

ainnoraini said...

wah sukenye ade perfume...
sebahagian tu dah ade...nnt boleh la oder ye...

JAJA SDP said...

ainnoraini: boleh :-)

miera momo chan said...

sample perfume xjual eh? hehe..
bermint nk kumpul sample perfume ;)

JAJA SDP said...

miera: ini lah sample dear.. name die vials.. dlm 1-2ml isi kandungan die.. ke sample awak maksudkan miniature? miniature bese kandungan die 4-15ml :-)

ijam ismail said...

wuhuuuuuuuuuu...
bgus nya...

JAJA SDP said...

ijam ismail : penghargaan pada customer :-)

Post a Comment

 

Jajawafi Plasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting