Saturday, November 26, 2011

USHINE ~ U-QUEEN

Posted by JAJA SDP at 7:56 AM 0 comments Links to this post

http://1.bp.blogspot.com/-W0CSxTX6-cs/TgNqLn1RvSI/AAAAAAAAAGk/wv4meTfydMo/s400/image004.png
Kandungan : 14 paket x 25 gram
RM80
(Harga sebenar : RM 89.90)

Queen yang bermaksud RATU telah diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masaalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total. Ia membekalkan tenaga luaran dan dalaman yang diperlukan oleh wanita berkerjaya masa kini. Ia membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut, menguat dan merapatkan otot vagina (mengatasi masalah faraj longgar dan berair), mengencang payudara dan mengangkat punggung, memberi seri pada wajah, melewatkan menopause, dan mengeratkan hubungan suami isteri, Ia juga membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis, mencegah kanser, melancar / membersih darah serta peranakan.
http://4.bp.blogspot.com/-V0EEwjanrqQ/TgNqGzijW4I/AAAAAAAAAGc/tyaQejuUU1o/s400/title_product_uqueen.jpg.png

U-Queen juga dapat membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan dan memastikan badan yang ideal tanpa masalah berat badan serta awet muda sentiasa. Ia juga secara semulajadi akan mencerahkan kulit dari dalam dan hasilnya akan dapat dilihat selepas sebulan penggunaan. Rahsia seorang wanita, hanya U-Queen jawapannya! Anda pasti menjadi RATU di hati si dia!
Cara Penyediaan : Tuangkan kandungan satu sachet U-Queen (25g) ke dalam segelas air suam (40°C – 60°C)  sebanyak 150ml. Kacau hingga sebati dan sedia untuk diminum. Dicadangkan diambil satu jam selepas makan pada waktu malam.
Cara Penyimpanan : Simpan ditempat dingin dan kering di bawah suhu tidak melebihi 30C. Elakkan dari kanak-kanak

http://4.bp.blogspot.com/-uYCwZbx2bhs/TgNueAfiO7I/AAAAAAAAAGs/BQ-DW0ETgUc/s400/u-queen.png
Tujuh Belas (17) Bahan berikut adalah :
1. Daun Sireh
2. Goji
3. Habbatus Sauda
4.Kacip Fatimah
5.Buah Manjakani
6. Betik
7. Psyllium Husk
8. Ubi Bidadari Putih
9. Rosselle
10.Acerola Cherry
11.Asam Jawa
12.L- Ghulatathione
13.Guarana
14.Honey Bee
15.Tomata
16.Nenas
17.Kolagen Marin
************************************************************
Testimoni  U-QUEEN
Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah (40 tahun)
Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja. Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU dihati saya!
Lian, Bangi ( 35 tahun)
Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!
Azilah, Jalan Duta (42 tahun)
Dulu isteri minta…suami bo la yan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…
Zana, Bandar Sri Damansara (33 tahun)
Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!
Zaharah, Ampang (42 tahun)
Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!
Emma, Bandar Permaisuri
Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!
Siti, Sri Kembangan (29 tahun)
Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, insya allah!

MINERALLINE

Posted by JAJA SDP at 6:31 AM 0 comments Links to this post
Mineralline – Advanced Active Whitening Mineral
Mineralline Cosmetics

.
http://4.bp.blogspot.com/-2bag9azus6A/TrQEPiUnsEI/AAAAAAAAAp8/pSDLMHZLwNY/s1600/mineralline-rizi-biz-shop-3.jpg
RM42.00 
(Harga Sebenar : RM 45.00)
.

Mineralline diformulasikan dengan kepakaran daripada Itali dengan bahan-bahan terpilih daripada Jepun untuk menghasilkan Sistem Mineral Makeup dengan Kuasa Pencerahan Kulit yang pertama di Malaysia. Sistem Mineral Makeup Mineralline bukan sahaja dapat memberikan kesemua manfaat Mineral Makeup yang lain, malah ia dapat membantu mencerahkan kulit pengguna seawal 7 hari penggunaan yang betul.Mineralline juga merupakan produk keluaran 100% syarikat Bumiputra yang menghasilkan produk berinovasi ini dengan harga yang kompetitif berbanding jenama antarabangsa yang lain. Malahan, kami yakin produk Mineralline mempunyai kualiti yang setara atau lebih baik daripada jenama-jenama Mineral Makeup yang lain. Pendek kata, dengan Mineralline solekan tampak menawan dan kulit semakin cerah dan sihat setiap kali.
Variasi Warna
Mineralline Advanced Whitening Mineral Makeup System menyediakan 3 warna utama untuk kulit asia. Ini membolehkan pengguna memilih samada untuk mengekalkan warna semulajadi atau mencuba warna berbeza untuk mendapatkan kesan yang berbeza pada warna wajah.

http://1.bp.blogspot.com/-df9Of7_-v5M/TrQGVF2SegI/AAAAAAAAAqQ/d3PI7lI1KGY/s1600/01-edit.jpg
01 Cherry Blossom
http://3.bp.blogspot.com/-5yKl37kVvw8/TrQG9DZoxxI/AAAAAAAAAq4/r42n_wPCD_Q/s1600/02-edit.jpg
02 Natural Glow
http://2.bp.blogspot.com/-y9a8iYkHFhs/TrQGWkHF2kI/AAAAAAAAAqo/PaAu89qbyBQ/s1600/03-edit.jpg
03 Tan Temptation
FAQ
A. Apakah Mineralline?
Mineralline merupakan Sistem Mineral Makeup dengan kuasa pencerahan kulit yang pertama di Malaysia.
B. Apa pula dimaksudkan dengan Mineral Makeup?
Mineral Makeup adalah alat solekan yang diperbuat daripada 100% bahan mineral tanpa mengandungi talkum, minyak atau sebarang bahan pengawet. Disebabkan ini, selalunya Mineral Makeup dibuat didalam bentuk “loose powder” dan bukannya “compact powder” kerana penghasilan “compact powder” memerlukan minyak dan bahan perikat yang mungkin boleh merosakkan kulit dalam jangkamasa panjang.
C. Jadi, apakah kelebihan Mineral Makeup berbanding Makeup yang bukan Mineral?
Disebabkan Mineral Makeup tidak mengandungi bahan seperti talkum, minyak, pewarna atau bahan pengawet, kulit muka tidak akan mengalami sebarang kerosakan dengan penggunaan jangkamasa panjang. Ramai wanita yang menggunakan alat solekan biasanya akan mengalami masalah jerawat atau blackhead disebabkan pori-pori kulit muka mereka disumbat oleh makeup yang mereka gunakan. Bahan-bahan seperti talkum, minyak, pewarna dan bahan pengawet mampu menyumbat pori-pori kulit muka kerana saiznya yang lebih kecil daripada pori-pori membenarkan ia memasuki pori-pori kulit anda. Mineral Makeup tidak mengandungi bahan-bahan tersebut. Malahan saiz mineral yang terkandung di dalam Mineral Makeup lebih besar daripada saiz pori-pori kulit menyebabkan ia tidak dapat masuk ke dalam pori-pori dan menyumbatkannya. Selain daripada itu, tanpa penggunaan bahan pewarna, warna dan seri solekan tahan lebih lama kerana menggunakan warna asli mineral yang terpilih yang tidak dapat dioksidasikan oleh udara.Bahan mineral yang digunakan juga bertindak mengawal minyak berlebihan di kulit muka dengan menyerapnya dengan efektif. Disebabkan penggunaan bahan mineral yang tinggi, Mineral Makeup sekaligus dapat bertindak sebagai tabir suria asli atau natural sunblock yang tidak berminyak seperti losen sunblock yang lain. Pendek kata, penggunaan alat solekan dalam jangkamasa panjang merosakkan kulit. Tetapi penggunaan solekan dengan Mineral Makeup bukan sahaja tidak merosakkan kulit, malahan ia menjadikan kulit lebih sihat dengan penggunaan berterusan.
D. Jadi, kenapa perlu memilih Mineralline berbanding jenama Mineral Makeup yang lain?
Mineralline diformulasikan dengan kepakaran daripada Itali dengan bahan-bahan terpilih daripada Jepun untuk menghasilkan Sistem Mineral Makeup dengan Kuasa Pencerahan Kulit yang pertama di Malaysia. Sistem Mineral Makeup Mineralline bukan sahaja dapat memberikan kesemua manfaat Mineral Makeup yang lain, malah ia dapat membantu mencerahkan kulit pengguna seawal 7 hari penggunaan yang betul. Mineralline juga merupakan produk keluaran 100% syarikat Bumiputra yang menghasilkan produk berinovasi ini dengan harga yang kompetitif berbanding jenama antarabangsa yang lain. Malahan, kami yakin produk Mineralline mempunyai kualiti yang setara atau lebih baik daripada jenama-jenama Mineral Makeup yang lain. Pendek kata, dengan Mineralline solekan tampak menawan dan kulit semakin cerah dan sihat setiap kali.
*****************************************************

Thursday, November 17, 2011

SAUNA

Posted by JAJA SDP at 10:06 AM 2 comments Links to this post



RM99.00 FREE POSLAJU
FREE DEIVERY SEMENANJUNG  

FREE GIFT SLIM KRIM SAMPEL,JUS DELIMA(SELAGI STOK MASIH ADA SHJ)


HANYA RM99..Sauna Pants untuk lengkapkan sesi slimming anda di rumah ...Fungsi sauna pants untuk shapekan sekitar perut,peha dan punggung sahaja..oleh itu anda gunakan semasa tidak bersauna..dan perlu bersauna untuk membakar lemak seluruh badan..Miliki nya untuk kesan yang maksimum!! .

FREE SIZE dan adjustable

Kelebihan Sauna Pants Nazconsauna:
1) Kain Berkualiti dan tebal.
2) Kotak Design yang cantik dan menarik.
3) jaminan 1 tahun.
4) Percuma Slim Krim Sampel.
5) Suhu yang Ideal untuk fitkan bahagian perut,paha dan punggung..Kami sentiasa pantau suhu yang berkesan.

UNTUK KESAN MAKSIMUM ANDA DUDUK SEDIKIT SAHAJA ..JADI SAUNA PANTS AKAN LEBIH RAPAT. 


Fungsi Sauna Pants NS
1) Haba sauna pants akan menyingkirkan selulit (kulit2 berkedut) sekitar punggung, peha dan perut.
2) Fungsi sama seperti bertungku(kaedah tradisional). Menyingkirkan lemak2 terbonjol sana sini yang kurang menyenangkan.
3) Mencantik kan bentuk badan fitkan semula yang geleber.
4) Mudah dan menjimatkan.



  


Testimonial Pelanggan Nazconsauna Sauna Pants
1. Saya tertipu dengan penjual sauna pants bukan jenama nazconsauna..kerana nak jimat hanya beberapa ringgit saya terus kerugian besar..baru guna beberapa hari sauna pants saya ada masalah, saya cube hubungi penjual sauna pants dan dia kata jaminan hanya 3 bulan. spare parts pun tak ada..dia suruh saya beli sauna pants baru..saya hubungi nazconsauna untuk dapatkan 1 sauna pants sebab saya rasa 'selamat' belikan barangan nazconsauna..pihak NS beritahu ada jaminan 1 tahun(pihak NS cover spare part dan servis repair FREE)..dan selepas jaminan pun boleh hantarkan repair kalau ada masalah cume minimum caj dikenakan..sungguh berbaloi dengan membeli barangan nazconsauna..so nasihat saya kalau nak beli barangan2 sauna lebih baik beli dengan syarikat berpengalaman..jaminan terjaga..kualiti barangan semua baru2..tak der caj2 tersembunyi..

(Pihak kami ingin berikan makluman bahawa sauna pants kami berbeza dari sauna pants yang lain..sauna pants NS di tempah khas untuk kawalan suhu yang selamat di gunakan, mempunyai CE approval antarabangsa, kotak tempah khas yang cantik, kain yang tebal, banyak FREE gift, jaminan 1 tahun, Free spare part& service repair dalam jaminan, dan pelanggan2 NS boleh hantar repair walaupun selepas jaminan hanya minimum caj dikenakan..jadilah pengguna yang bijak memilih..spare parts sauna tidak ada jual di malaysia..so di Nazconsauna kami sediakan segalanya hanya untuk pelanggan kami sahaja..)

 

Diva-Relax Steam Sauna

TUNAI RM480 / ANSURAN RM580

 

 

Note-kepada pelanggan2 kami yang berminat dapatkan sauna Diva/Myra steam sauna sila pastikan terdapat logo nazconsauna seperti di atas.
 

 


PALING LARIS DI PASARAN!! 

FREE KERUSI LIPAT, HERBA SAUNA, SLIMMING KRIM SAMPEL, URUT KAKI KAYU, ,JUS DELIMA (Selagi stok masih ada SAHAJA)..FREE GIFT AKAN DIGANTIKAN BARANGAN LAIN DAN TIDAK BOLEH DIPILIH..

1 SET LENGKAP HANYA RM480 (FREE DELIVERY BY HAND HINGGA KE SEREMBAN DAN SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA)

Kami juga kini menerima bayaran :-Kad Kredit/Debit Visa atau Mastercard

Anda boleh menonton video di bawah utk cara lipat / simpan.

KELEBIHAN SAUNA:

1-Membakar Lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
2-Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
3- Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
4- Mengurangkan risiko darah tinggi, kencing manis & dll.

5- Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
6-Mengurangkan sinus/resdung dan jerawat.

 Sauna design terbaru ini :

- Paling mudah dipasang & simpan,
- Menggunakan kualiti kain yang bermutu tinggi, kalis air & tahan lama.
- Harga yang sangat berpatutan.
- Mendapat kelulusan CE approval yang diperakui diseluruh dunia.
- Sangat berkesan untuk menurunkan berat badan & kesihatan. Anda bebas bersauna dengan privasi hanya di rumah anda



Kelebihan periuk wap nazconsauna
1) Mempunyai 6 tahap suhu mengikut kesukaan anda:
Tahap 1 - Rendah
Tahap 2 - Sederhana
Tahap 3 - Agak tinggi.
Tahap 4 - MakinTinggi.
Tahap 5 - Tinggi
Tahap 6 - Mantop!
2) Periuk kami juga boleh kawal masa antara 20-40 minit.
3) Periuk juga disertakan alat kawalan jauh..so tak yah susah2 nak keluar tekan adjust suhu..sambil duduk tekan jer suhu dan masa anda kehendaki..


TERBARU DIVA KALER BIRU AIR LAUT..ANDA BOLEH BUAT PILIHAN SEKARANG..MERAH ATAU BIRU..:)

Kisah Pelanggan 1

Saya ada hubungi beberapa penjual sauna..saya iingatkan semua sauna ni same jer..dari segi bentuk nampak same..rupe nyer banyak beza nyer!! saya dah pun beli sauna harga murah..mula2 bukak kain nipis jer..tak per lah..pastu banyak lah pulak rangka2 nak kena pasang, dekat setengah jam puas nak sambung..tekan2 tetibe 'prak' patah rangka nyer..alahai..saya pun call penjual sauna..kata nyer spare parts belum ada..jaminan pun 3 bulan tapi kalau kelalaian pelanggan tolak jaminan..aduhai..saya call nazconsauna nak tanya spare parts rangka sauna..pihak NS tanya sauna macam mane? saya pun cerita lah, rupe nyer di NS design macam saya beli ni tak der, di NS sauna Diva atau Myra tak yah nak susah2 pasang, bukak terus sauna jer, rangka dah pasang siap..saya tak puas hati..saya pun pergi ke HQ NS..memang betul!! design diva ni kain nyer berkilat, baru, tebal, pastu rangka pasang siap, nak simpan pun lipat macam tu jer..saya pun beli lah 1 diva bawak balik..tak sampai 1 minit dah siap pasang sauna..Lega rasa nyer dapat beli set sauna dari NS nih..
 (Pihak kami ingin berikan makluman bahawa sauna kami berbeza dari sauna yang lain..sauna NS di tempah khas untuk kawalan suhu yang selamat di gunakan, mempunyai CE approval antarabangsa, kotak tempah khas yang cantik, kain yang tebal dan baru, banyak FREE gift, jaminan 1 tahun, Free spare part& service repair dalam jaminan, dan pelanggan2 NS boleh hantar repair walaupun selepas jaminan hanya minimum caj dikenakan..dan spare parts DIVA/MYRA/FIR pun ada di jual..jadilah pengguna yang bijak memilih..spare parts sauna tidak ada jual di malaysia..so di Nazconsauna kami sediakan segalanya hanya untuk pelanggan kami sahaja..)..

Pelanggan Lain
Bentuk badan saya kurang menarik terutama di bahagian perut. Saya malu dengan keadaan ni memandangkan saya masih muda..Teman lelaki saya selalu sindir2 saya..saya ada terbaca tentang sauna nazconsauna di internet dan saya telah dapatkan 1 set diva..Saya semangat gunakan sauna diva seminggu 4 kali..dalam masa semingu saya timbang turun 1 kg..gembira sangat2..Kini dah 3 bulan saya amalkan disamping tu saya minum banyak air masak kurang ambil benda2 yang banyak kalori seperti disarankan puan zahida..berat saya dah turun 8kg..walaupun berat turun tak banyak sebab saya kekadang terbabas juge tak sauna..alhamdulilah badan rasa segar sentiasa..saya sauna ikut suhu yang saya nak..memang best!

Ezy FIR Sauna

TUNAI RM680 / ANSURAN RM750

                                                                      


FREE GIFT - KERUSI,URUT KAKI KAYU,SLIM KRIM SAMPEL,JUS DELIMA (Selagi stok masih ada sahaja)..akan di gantikan free gift lain kalau mane2 stok dah habis..free gift tidak boleh dipilih..

KELEBIHAN INFRARED SAUNA

Kajian biologi mendapati bahawa gelombang infrared antara 5.6um-15 um boleh memberi faedah terapi yang terbaik kepada badan manusia.
Manfaat sinar inframerah jauh :
Inframerah menghasilkan panas yang menyebabkan pembuluh darah membesar, meningkatkan suhu kulit, memperbaiki peredaran darah dan mengurangi tekanan jantung.
Tubuh manusia terdiri dari 70% air dan 80% dari darah adalah air. Sinar infra merah memiliki getaran yang sama dengan molekul air. Molekul tersebut akan pecah menjadi molekul tunggal yang meningkatkan arus cairan tubuh, sehingga meningkatkan oksigen dalam darah.
  1.  Mengurangkan kesakitan sendi, urat saraf.
  2. Mencantikkan kulit.
  3. Mengurangkan selulit
  4. Mengurangkan stress.
  5. Mengurangkan masalah sinus, resdung dan migraine.
  6. Meningkatkan sistem imunisasi badan. Memulihkan selsema dan demam.
  7. Meningkatkan metabolisme (600 kalori baker dalam 30 minit). Bila pengaliran mikro meningkat, racun dapat dibuang dari tubuh melalui metabolisme. Hal ini juga akan mengurangi beban hati dan ginjal.
  8. Menyeimbangkan pH dalam tubuh.
  9. Bertindak sebagai antioksida..Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
  10. Anti penuaan.

TEKNIKAL DATA

Model – Ezy FIR Sauna
Power – 650W
Saiz – 80cm x 70cm x 95cm
Berat – 6kg
Kawalan Masa – 5-30minit
Kawalan Suhu – 40 C- 65 C
Pasang Siap.
Warna – Putih.

PENGENALAN

Apakah FIR atau Far Infrared (Sinar Infra Merah)
Sinar Infra Merah Jauh
Cahaya matahari merupakan sumber tenaga bagi semua kehidupan di bumi. Cahaya matahari 80% nya merupakan sinar infra merah. Panjang gelombangnya 4 – 1000 mikrometer. Sinar infra merah menghasilkan panas, dan panas tersebut dapat diserap dan dimanfaatkan kembali.
FIR sauna atau Far Infrared Sauna ialah sauna kering (dry).
Ia merupakan kaedah moden menggunakan Far Infrared untuk membakar lemak, membuang toksik badan & mengurangkan insomnia dll
Mudah di lipat dan pasang. Mudah dibawa kemana-mana.
Boleh kawal masa antara 5 minit-30 minit... ikut kemampuan anda.
Power-600W.
Kain tebal dan kalis air.
3 panel pemanas (1 dibelakang dan 2 dikiri dan kanan)
Remote control disediakan.
Mempunyai 6 tahap suhu iaitu(40,45,50,55,60 & 65)
Anda boleh setkan suhu yang anda kehendaki.
Saiz Sauna P x L x T = 80cm x 70cm x 95cm

Kisah Pelanggan NS
Saya ada beli Set FIR sauna Nazcon 2008..jaminan dah pun habis..saya cube call HQ dan nak minta tukarkan kain sauna saya sebab nak nampak baru..hehe..boleh rupe nyer..saya pun bawa sauna saya..tak sampai 10 minit kain sauna saya di tukar kan..wow nampak baru!! caj hanya rm30..saya pun belikan 1 lagi sauna FIR kat parents saya kat kampung..berbaloi beli sekali jer tahan bertahun2..
(Pihak kami ingin berikan makluman bahawa sauna kami berbeza dari sauna yang lain..sauna NS di tempah khas untuk kawalan suhu yang selamat di gunakan, mempunyai CE approval antarabangsa, kotak tempah khas yang cantik, kain yang tebal dan baru, banyak FREE gift, jaminan 1 tahun, Free spare part& service repair dalam jaminan, dan pelanggan2 NS boleh hantar repair walaupun selepas jaminan hanya minimum caj dikenakan..dan spare parts DIVA/MYRA/FIR pun ada di jual..jadilah pengguna yang bijak memilih..spare parts sauna tidak ada jual di malaysia..so di Nazconsauna kami sediakan segalanya hanya untuk pelanggan kami sahaja..)..

Myra Steam Sauna

FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA..


Note-kepada pelanggan2 kami yang berminat dapatkan sauna Diva/Myra steam sauna sila pastikan terdapat logo nazconsauna seperti di atas.
 
Kelebihan periuk wap nazconsauna
1) Mempunyai 6 tahap suhu mengikut kesukaan anda:
Tahap 1 - Rendah
Tahap 2 - Sederhana
Tahap 3 - Agak tinggi.
Tahap 4 - MakinTinggi.
Tahap 5 - Tinggi
Tahap 6 - Mantop!
2) Periuk kami juga boleh kawal masa antara 20-40 minit.
3) Periuk juga disertakan alat kawalan jauh..so tak yah susah2 nak keluar tekan adjust suhu..sambil duduk tekan jer suhu dan masa anda kehendaki..


Layna Steam Sauna

RM580.00
FREE DEKIVERY SEMENANJUNG MALAYSIA
Terbaru dari nazconsauna..kepada anda yang seharian duduk bekerja kni kami tampilkan Layna Steam Sauna..anda boleh bersauna sambil baring sahaja..sungguh santai seperti di spa..rehatkan minda setelah seharian penat bekerja..



 
Sebagai rujukan, anda boleh menonton video di bawah untuk melihat cara menyimpan Sauna Layna

 

SET BERSALIN NAZCONSAUNA

Gabungan Kaedah Tradisional-Moden


Gabungan Kaedah Tradisional-Moden untuk medapatkan bentuk badan yang ideal semula dalam masa singkat dan badan kekal langsing dan cergas semula selepas bersalin..menjimatkan dan boleh gunakan walaupun selepas berpantang..dengan privasi di rumah..Ramai telah miliki set peribadi Hot Mama NS yang sentiasa HOT!!
Kelebihan Hot Mama Set
1. Menyingkirkan toksik2 dan air2 berlebihan semasa dalam pantang.
2. Mengecilkan semula peha, Perut dan punggung
3. Menyingkirkan selulit di sekitar peha, perut dan punggung.
4. Sauna Belt dan Sauna Pants fungsi seperti Tunku Moden..Orang dulu2 gunakan batu sungai atau besi yang di panaskan.
5. Waist Trimmer limited edition menyokong bahagian belakang sekiranya sakit atau lenguh2 pinggang.

 

Saiz M - 27-35 inci / Saiz L - 36-42 inci
(Anda juga boleh tukar kan waist trimmer Hitam NS untuk Hot Mama Set 260 atau Hot Mama Set 180)..

(M) 25”-30” / 64 – 76 cm
(L) 30”-35” / 76 – 89 cm
(XL) 35”- 40” / 89 – 102 cm
(2XL) 40”- 45” / 102 – 115 cm





Tuesday, November 15, 2011

MICHELLE LAZAR

Posted by JAJA SDP at 3:18 AM 0 comments Links to this post
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image001.jpg
Michelle Lazar ®
Produk untuk Menyerlahkan Kejelitaan Mu !




PRODUK TERBARU & TERLARIS DI PASARAN
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image002.jpg
Produk Anti-Kedutan yang Tercanggih di Dunia – Lavendox
LAVENDOX” merupakan satu kejayaan besar dalam teknologi anti-kedut, ia mempunyai tiga fungsi pada masa yang sama iaitu anti-kedut, pelembap dan anti-penuaan. Berdasarkan teknologi Molecular Self-Positioning (MSP), bahan aktif-LAVANDOX (diekstrak daripada lavender lautan sepanyol) dapat diserap ke dalam lapisan dermis supaya dapat menghalangkan pengecutan otot dan mengurangkan penghasilan garisan-garisan halus yang mengakibatkan kedutan kulit. Dengan penggunaan Glycosamino Glycans dan Urea Glyco Lysates yang diekstrak daripada rumpai laut, ia akan mengaktifkan sel-sel dermis dan epidermis untuk menambahkan penghasilan Asid Hyaluronik dan kolagen untuk menambahkan kesan pelembapan dan kulit juga akan lebih tegang dan cekang. Dengan penambahan bahan-bahan anti-kedut yang lain akan merangsangkan Chondroblasts supaya menambah penghasilan Kondroitin dan Asid Hyaluronik untuk membekalkan lebih banyak kolagen dan eiastin. Kekurangan garis-garis halus dapat diperhatikan dalam masa satu hari. Sekiranya, menggunakan krim tersebut secara berulangan sepanjang 30 hari, Anda akan mendapati kekurangan kedutan yang ketara serta kulit akan menjadi lebih lembap, tegang dan muda.


PENGENALAN PRODUK
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image004.jpg
Dr. Jacques Lazar
A Professional Health and Skin Products with U.S F.D.A. GMP Certification. R&D team responsible for the development of these products consist of Cosmetic Chemists, Physical Chemists and Molecular Biologists, headed by Dr. Jacques Lazar with Degrees in Pharmaceutics, Clinical Pharmacy and Pharmacology from prestigious Columbia University, in New York, and PhD in Nutrition. Dr Lazar founded Michelle Lazar international in 1983 in San Bernardino, California. The plant in San Bernardino, California is set up for manufacturing of health and skin and hair care products.

Michelle Lazar® International Profile
Michelle Lazar International has been in the business of research and development and manufacturing of premium treatment hair and skin care products for the professional markets as well as health care, food supplements, vitamin and anti-oxidant preparations both domestically and for overseas distribution since 1983 with over twenty years of experience in the field.  The research and development laboratories and the manufacturing facility are placed in a newly renovated structure encompassing 20,000.00 square feet set on a two acre parcel. Majority of our products are manufactured and are distributed throughout Southeast Asia markets by an aggressive marketing and distribution network which distributes our products in Malaysia, Singapore, Hong Kong, Taiwan, Korea, and China. Number of products exported to these countries exceeds fifty, with over three hundred Sku’s. Market trends are extremely positive to. We expect this trend to continue. This is due impart, to increased activity in the treatment skin care market.
Very truly yours
Dr. Jacques Lazar PhD.
President, C.E.O.

Rejuvenation Program

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image005.png

Cleansing Wash (120ml)
Formula gel pencuci kaya-dirumus khas daripada ekstrak herba dapat menyeimbangan pH kulit. Ia bertindak menaggalkan kekotoran di muka. Ia juga dapat mengekalkan kelembutan dan kehalusan kulit wajah supaa akan kelihatan lebih berseri.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 136.00

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image007.jpg

Balancing Toner (120ml)
Balancing Toner tanpa alcohol dirumus khas dengan menggunakan teknologi bary pembangunan revolusi. Ia mengandungi ekstrak Chamomile, ekstrak whitch Hazel dan ekstrak The Hijau. Membantu mengekalkan kesegaran kulit, mengimbangkan pH kulit dan juga sebagai penyegar. Kulit akan menjadi lebih halus, lembut dan segar.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 136.00




http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image009.jpg

Soothing Spray (30ml)
Soothing Spray dari ekstrak rumpai laut bertindak sebagai anti sensitif dan penyembuh bagi kulit yang bermasalah berpunca daripada pencemaran udara.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 232.00

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image011.jpg
Soothing Serum (30ml)
Sesuatu serum yang halus diformulasikan daripada Ekstrak Comfrey, Ekstrak Chamomile, Aloe Vera gel dengan vitamin A,C,E dan Allantoin dapat menolong menenangkan sel-sel kulit, memulihkan luka, mengaktifkan sel untuk membahagi, mengekalkan air dalam sel dan menyumbangkan nutrien kepada sel. Fungsi lain meliputi menyelesakan kulit, antiseptik mengelakkan kulit mengalami pengoksidaan. Bagi kulit yang sensitive, guna selepas Cell Turnover Cream / Serum. Bagi kulit yang lain, produk ii boleh digunakan selepas Snow White Serum setiap malam.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 153.00


http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image013.png
Water Proof Sun Protector (30 ml)
Ia memberi perlindungan daripada sinaran matahari dan bukan hanya bertindak sebagai bedak asas tetapi juga sebagai kalis air di mana ia dapat memberi perlindungan kepada kulit ketika menjalankan aktiviti luar.
RM 162.00
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 162.00

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image015.jpg
Deep Pore Cleanser
Water base Deep Pore Cleanser dan Deep Pore Cleanser dapat menanggalkan kesan solekan yang tebal secara lembut. Formula tanpa minyak ini disahkan secara klinikal untuk membersihkan kesumbatan kulit.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 232.00

Travel Pack/Trail Pack bagi kesemua Set Rejuvenation Program :
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 295.00

=============================================
Rejuvenation Program (Sensetive/Oily)

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image017.jpg
Cleansing Wash Oily (120ml)
Formulasi gel pencuci kaya dirumus khas daripada ekstrak herba dapat menyeimbangan pH kulit. Ia bertindak menanggalkan kekotoran dan sebum lebihan di muka yang boleh menyebabkan pertumbuhan jerawat. Ia juga dapat mengekalkan kelembutan kulit supaya kelihatan lebih berseri.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 136.00




http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image019.jpg
Balancing Toner Oily(120ml)
Balancing Toner tanpa alcohol dirumus khas dengan menggunakan teknologi bary pembangunan revolusi. Ia mengandungi ekstrak Chamomile, ekstrak whitch Hazel dan ekstrak The Hijau. Membantu mengekalkan kesegaran kulit, mengimbangkan pH kulit dan juga sebagai penyegar. Kulit akan menjadi lebih halus, lembut dan segar.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 136.00


http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image021.jpg

Corrective Gel (15ml)
Jerawat merupakan salah satu masalah yang sering dihadapi oleh setiap lapisan masyarakat. Ia merupakan satu cabaran kepada para penyelidik kosmetik seluruh dunia. Walaubagaimanapun, dengan penggunaan Corrective Gel, kandungan ekstrak tumbuhan, Benzoil sama, ia juga dapat melawan pertumbuhan jerawat yang amat serius. Sekiranya jerawat adalah masalah utama anda, Corrective Gel adalah penawarnya dan ia akan meningkatkan kualiti kulit anda dalam masa yang singkat.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 136.00




http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image023.jpg

Soothing Mist (30ml)
Membantu melegakan tekanan kulit akibat terdedah kepada elemen persekitaran dan jangkitan bakteria pada permukaan kulit. Dengan formula yang unik ini, losen anti bakteria yang menyejukkan dapat mengurangkan kesensitiviti kulit dan mengembalikan ton warna kulit yang normal setelah disembur di atas kulit secara rata.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 185.00


http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image025.jpg

Sebum Stop Liquid
Sebum Stop Liquid diperkayakan dengan ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi untuk mengurangkan kebengkakan kelenjar minyak dan pengeluaran sebum yang berlebihan di mana ia boleh menyebabkan pori-pori epidermis terbuka dan boleh mengakibatkan pertumbuhan jerawat. Adalah disyorkan bahawa ia menjadi sebahagian daripada penjagaan kulit seharian khususnya bagi kulit yang berminyak dan yang berjerawat untuk kelihatan lebih muda dan berseri.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 185.00


http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image027.jpg

Water Proof Sun Protector (30 ml)
Ia memberi perlindungan daripada sinaran matahari dan bukan hanya bertindak sebagai bedak asas tetapi juga sebagai kalis air di mana ia dapat memberi perlindungan kepada kulit ketika menjalankan aktiviti luar.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 162.00



Travel Pack/Trail Pack bagi kesemua Set Rejuvenation Program (Sensetive/Oily):
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 419.00

============================================

Skin Renewal Program


http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image028.jpg
Cell Turnover Cream / Serum (30ml)
Produk ini dirumus khas secara saintifik dengan menggunakan teknologi Molecular Self positioning untuk (mengandun) bahan-bahan yang sesuai untuk kulit wajah. Ia membantu mempercepatkan metabolisma sel dan memulihkan keanjalan kulit. Pertumbuhan kolagen melalui aktiviti di dalam lapisan bawah kulit mmbantu mengurangkan garis-garis halus dan juga kedutan di kulit wajah. Ia dapat meningkatkan keanjalan kulit supaya wajah kelihatan lebih berseri.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 232.00


http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image030.jpg
Snow White Cream / Serum (30ml)
Semua bahan aktif Botani disatukan secara seimbang dengan menggunakan teknologi Molecular Self Positioning “MSP” untuk mencapai keaktifan elangogenesis. Ia boleh mencerahkan kulit dan mengurangkan warna kulit yang tidak sekata, mengatasi masalah pigmentasi dan masalah penuaan semasa berlaku ketidakseimbangan hormon.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 232.00

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image032.jpg
Cell Renewal Gel (30ml)
Produk ini dirumus khas secara saintifik untuk membantu pertumbuhan sel baru di lapisan asas dalam struktur kulit. Ia juga dapat meningkatkan kekuatan dalam sel dengan mengalakan penghasilan kolagen dan elastin.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 232.00

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image034.jpg
Age Defying Cream (30 ml)
Age Defying Cream dirumus dengan Alpha Lipoik Asid dan kandungan anti-oksidanya dapat meningkatkan pertumbuhan sel-sel baru serta menguatkan sistem imunisasi kulit. Ia juga dapat membantu melawan radikel bebas. Ia amat sesuai digunakan kepada kulit yang lesu dan rosak akibat terdedah kepada elemen persekitaran.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM 232.00






http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image036.jpg


Eye Firming Gel (30ml)
Eye Firming Gel adalah satu formula istimewa yang dihasilkan daripada ekstrak tumbuhan untuk membaiki tekstur kulit di bahagian mata menjadi lebih cantik, mengurangkan lingkaran hitam di sekeliling mata. Ia bertindak sebagai pelembap dan penyegar supaya di sekitar mata, lembut dan halus.
Harga Kami : 
     Harga PASARAN : RM 198.00



Produk Anti-Kedutan yang Tercanggih di Dunia – Lavendox
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image002.jpg
Lavendox
“LAVENDOX” merupakan satu kejayaan besar dalam teknologi anti-kedut, ia mempunyai tiga fungsi pada masa yang sama iaitu anti-kedut, pelembap dan anti-penuaan. Berdasarkan teknologi Molecular Self-Positioning (MSP), bahan aktif-LAVANDOX (diekstrak daripada lavender lautan sepanyol) dapat diserap ke dalam lapisan dermis supaya dapat menghalangkan pengecutan otot dan mengurangkan penghasilan garisan-garisan halus yang mengakibatkan kedutan kulit. Dengan penggunaan Glycosamino Glycans dan Urea Glyco Lysates yang diekstrak daripada rumpai laut, ia akan mengaktifkan sel-sel dermis dan epidermis untuk menambahkan penghasilan Asid Hyaluronik dan kolagen untuk menambahkan kesan pelembapan dan kulit juga akan lebih tegang dan cekang.
Dengan penambahan bahan-bahan anti-kedut yang lain akan merangsangkan Chondroblasts supaya menambah penghasilan Kondroitin dan Asid Hyaluronik untuk membekalkan lebih banyak kolagen dan eiastin. Kekurangan garis-garis halus dapat diperhatikan dalam masa satu hari. Sekiranya, menggunakan krim tersebut secara berulangan sepanjang 30 hari, Anda akan mendapati kekurangan kedutan yang ketara serta kulit akan menjadi lebih lembap, tegang dan muda.
Harga Kami : 
Harga PASARAN : RM375


**Adalah dimaklumkan bahawa kesemua produk skincare Michelle Lazar adalah HALAL, bebas bahan kimia, diperbuat dari bahan-bahan berkualiti tinggi berasaskan alam semulajadi, kesemua produk ini telah menjalani produk R&D sebelum ianya dijual dan diluluskan oleh pakar nutrisi yang terkenal.


ANUGERAH & PENGHARGAAN
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image040.jpg
SKIN CARE TESTIMONIAL
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image041.gif
LI JING RU (Kuala Lumpur) Revive my sense of beauty, regain my confidence.
I have tried various skin care products and skin peeling treatment which didn’t benefit my skin. Contrary, my skin became damaged and very sensitive. Even patched of pigmentation and freckles started appearing on my skin ! Sometimes I get depressed, cry and have sleepless nights when i think about my skin problems or even when I look at myself in the mirror. On 4th. October 2002, my relative introduced me to Dr. Philip Kohler’s skin products. I was surprised and satisfied when my skin became more reddish and dull. The beauty consultant explained to me that it is just a period of adjustment so I continued using the products. After just 2 weeks, My skin felt less sensitive and more radiant. After 9 monhts of care, my skin transformed to a brighter and better skin. Thus, my skin looks much younger and beautiful now. In year 2003, I tried Dr. Philip Kohler’s health product-Slimmer’s Choice. After 2 weeks, my weitht decreased from 65kg to 62kg. I felt more confident with my new trimmed and healthy figure. I never thought that I would find a product that would take all my skin problems away. I would like to thank Dr. Philip Kohler for solving my skin problems. I will definitely continue using this product and even introduce it to my friends.
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image043.gif
Kok Chun Ngor (Pahang)
Rebuild my inner health and outer beauty.
I have always been interested in the beautician field since young. When I grew up, I ventured into the beautician field. However, my beautician days did not last long because I had difficulty gaining the customer’s trust. I have acne and pimples around my lower jaw. Hence the customers always ask if using my skincare products caused that. This struck my self-confidence and I began to doubt my ability as a beautician. Eventually, I decided to end my beautician career and went on being a secretary. However, I have never given up on treating my skin problem. Afer using many skincare products and spending a lot of money, my problem still persist but i still did not give up. Fortunately, I came to know of Dr. Philip Kohler. I used the skincare products recommended by the beauty consultant and also consumed 3 boxes of Slimmer’s Choice. My skin problems disappeared. I felt so delighter. If I had known Dr. Philip Kohler earlier, I wouldn’t have to waste so much time and effort. I might have also become a more confident beautician.
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image044.gif
LING HUI YING (Johor)
The rashes problems has improved.
That was once I used a product. After cleaning my face, i don’t know why but my face started to burn then rashes started to appear. I went to see a doctor and applied the medicine given but still no changes. This really bothered me. Then one day when I was driving, I saw this brand, Dr. Phillip Kohler. My face has become more reddish after applying the products of Dr. Phillip Kohler. I called the saloon to enquire but was told that it was a detoxify process. I did not go out for more than a month. After three month, my condition improves. I felt better. Since then I brought my friends to the saloon. They are surprised when they see my face. Although the products is expensive, I think it is the safest products.
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/michelle/image045.gif
WANG XUI YING (Pahang) The sensitiveness and redness dissappeared.
My skin problems started around my teens. Initially, it was just redness and sensitive but later there were acnes and blackheads. When I return home from outings, my face becomes very oily and my face becomes very itchy after eating seafood.  One day when I was shopping at Kuantan Parade, I saw Radiance Perfect Group having a promotion there and one of the beauty consultants asked if I wanted to understand more about my skin. After going through the skin analyses then only I understood my skin problems. The beauty consultant advised me to try a range of products for acne and sensitive skin, health products and also follow up with regular facial treatments. Within 3 months, I see great improvements and the sensitiveness and redness also disappeared. I would like to thank Radiance Perfect Group for introducing these products, which help solved my skin problems. I feel very fortunate to be able to regain my beautiful skin and make me feel more confident.
 

Jajawafi Plasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting