Thursday, January 20, 2011

ORIGINAL PERFUME

Posted by JAJA SDP at 2:32 AM 6 comments Links to this post

Untuk post yang ini, adalah section original vials.. Boleh dibeli tetapi mulai 20/1/2011 akan diberi secara free gift kepada para pembeli... Mesti suka kan dapat gift dalam bentuk perfume? hehhee boleh lah berwangi-wangian tau.. Tapi xsemua pembelian akan dapat yer.. kami masih lagi berfikir dalam range pembelian berapa baru kami akan bagi sebagai free gift.. :-) Apabila kami terima order anda, jika anda terima hujung SMS/EMEL balasan daripada kami bertaip "VIALS SDP".. balas kami nanti dengan pilihan vials yang masih available tau :-)

Pilihan gift terpulang kepada ANDA..!! :-p















ni sample Egyptian Magic Cream tau. paling hot sales kat blog ni. Boleh juga dapatkan sbg free gifts anda selain daripada gifts normal yang lain(detox foot patch, mask, ampoules, any trial 5g dan any samples lain)

Monday, January 17, 2011

RAKSA

Posted by JAJA SDP at 4:19 AM 2 comments Links to this post

WHITENING CREAM - CUCUMBER
Weight : 15g
Price : RM70


Detail:
Untuk mencerahkan kulit dan muka, bintik-bintik hitam,parut


Krim pencerah dengan ekstrak timun dihasilkan daripada ekstrak herba semula jadi dengan bahan-bahan timun.

Tekstur krim rata dan lembut, sesuai untuk noda dan rawatan bintik-bintik.
Memutih dan menyegarkan kulit wajah, mengurangkan lingkaran dan noda gelap, serta menambah lembapan bagi kulit.





NORMAL PRICE: RM200
Keterangan :-
Raksa Marine Protein Plus Kolagen
(Collagen, Koenzim Q-10, ekstrak biji anggur, ekstrak tomato, ekstrak Ginko biloba).
Kolagen adalah suplemen makanan semulajadi yang meningkatkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan sendi. Beberapa kebaikan lain adalah kulit menjadi sihat & bersinar, pengurangan kedutan, keriput dan garis. labial nasal sebagai Be-Fit Plus Kolagen membantu merangsang pengeluaran kolagen semulajadi. Kolagen Plus juga meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan membantu untuk meneutralkan pengeluaran struktur molekul abnormal.
Secara umum digunakan sebagai produk anti penuaan.
Penggunaan : 2 kapsul sebelum tidur
Penggunaan anti aging : 2 kapsul sebelum tidur
Jumlah kapsul : 60 kapsul per botol
Ekstrak dalam mg / kapsul : Marine protein 150 mg, Garcinia 100 mg, Kolagen 25 mg, dll
Digunakan untuk : anti penuaan, meningkatkan sistem imuniti badan, kulit halus, penampilan lebih muda, kuku, rambut.



NORMAL PRICE: RM150

Kapsul Pembesaran Payudara Pueraria Mirifica
Pueraria Mirifica ialah sejenis tumbuhan yang tumbuh di kawasan beraltitud tinggi di utara Thailand, di sana tumbuhan ini dikenali sebagai 'White Kwao Krua'.
Pueraria Mirifica mempunyai kesan estrogen yang sangat kuat. Ianya telah digunakan di Asia sejak berkurun lamanya sebagai anti-penuaan. Pueriria Mirifica juga dikenali sebagai agen pembesaran & pemejalan payudara secara semulajadi..
Kompaun Phytoestrogen mempunyai kesan positif dalam merawat osteoporosis, kanser prostat, mengurangkan sindrom menopaus dan mencegah kanser. Phytoestrogen bukan hormon tapi ianya mempunyai khasiat sama seperti estrogen yang diperlukan oleh tubuh manusia untuk pembesaran payudara. Phythoestrogen memaksimakan pengaliran darah dan estrogen melalui tisu-tisu payudara. Payudara akan menjadi lebih besar dan pejal. Pueraria Mirifica meningkatkan pembentukan tisu lemak disekeliling payudara. Ianya juga menyokong kolagen yang memberikan payudara bentuk asli yang pejal dan menarik.
Kesan pembesaran payudara akan kelihatan selepas menggunakan kapsul Pueraria Mirifica selama 2 - 4 minggu bergantung pada pada kuantiti tisu-tisu payudara. Kesan maksimum akan diperolehi selepas penggunaan selama 3 bulan.
Penambahan ukurlilit sebanyak 1-3 inci boleh dicapai jika menggunakan Pueraria Mirifica secara konsisten selama 3 bulan.
Jika seseorang itu berhenti terus dari mengambil Pueraria Mirifica, payudara akan kembali pada bentuk asal mengikut masa. Jika anda ingin mengekalkan saiz dan kepejalan payudara, anda seharusnya mengurangkan dos pengambilan 1 biji sehari ke 2-3 biji seminggu. Untuk kesan yang lebih pantas, anda boleh mengambil kapsul Pueraria Mirifica berserta krim payudara Pueraria Mirifica.
PERHATIAN : Pueraria Mirifica tidak sepatutnya diambil oleh wanita yang berumur di bawah 20 tahun kerana tubuh badan belum berkembang sepenuhnya. Wanita mengandung juga perlu mendapatkan nasihat doctor sebelum mengambilnya. Sila ikut aturan makanan pada label.
Lain-lain khasiat herba Pueraria Mirifica :-
  • Anti penuaan
  • Menghitamkan rambut beruban dan merangsang pertumbuhan rambut baru
  • Menambah tenaga dan bersemangat
  • Pengaliran darah yang lebih baik
  • Mencegah masalah susah tidur
  • Membantu menjadikan kulit anda lebih halus dan menarik
Berat badan bawah 40kg disyorkan mengambil sebijik dua hari. Manakala atas 40kg dibenarkan sebiji setiap hari.
Keterangan Product :-
Penggunaan : 1 kapsul setiap hari selepas sarapan
Bilangan Kapsul : 60 kapsul / botol
Estrak dlm mg/kapsul : 300mg Pueraria Mirifica/kapsul
Kegunaan : Pembesaran payudara, pemejalan payudara, anti penuaan, anti kedutan, tonik wanita, penambah semangat & tenaga.

NORMAL PRICE : RM100
Keterangan:-
Kapsul Pelangsingan Badan Garcinia
Garcinia digunakan untuk mengurangkan berat badan dan mempercepatkan metabolisma lemak yang berlebihan. Garcinia menghentikan proses glikogen, sehingga mengubah lemak menjadi tenaga. Garcinia juga membekalkan Vitamin C untuk tubuh.
Keterangan Produk
Kategori : Makanan suplemen, Produk pelangsing
Penggunaan : 3 kali sehari, 30 minit - 1 jam sebelum makan, 2-3 kapsul setiap kali.
Ekstrak dalam mg / kapsul : 395 mg ekstrak Garcinia / kapsul
Digunakan untuk : Mengurangkan berat badan, memecahkan lemak, vitamin c, mempercepat metabolisme lemak berlebihan.



NORMAL PRICE : RM200
Kapsul Butea Superba - Tonik Herba Untuk Lelaki.
RaksaHerbs Butea Superba adalah produk penambah tenaga seksual lelaki yang terbukti keberkesanannya. Ianya dapat menyelesaikan masalah lemah tenaga syahwat bagi lelaki dengan pantas & mudah. Butea Superba merangsang aliran darah dan membantu meningkatkan & mengekalkan tekanan aliran darah ke dalam pembuluh darah zakar sewaktu zakar terangsang. Jika diambil mengikut dos yang ditetapkan dan terus-menerus dalam satu tempoh yang disyorkan, peningkatan aliran darah ke pembuluh darah zakar akan menyebabkan ianya mengembang dan seterusnya menjadikan saiz zakar & stamina bertambah dan lebih daya tahan.
RaksaHerbs Butea Superba sangat sesuai digunakan untuk mengubati mati pucuk, lemah syahwat dan kurang daya ereksi. Pengambilan secara teratur boleh membantu mengubati kekurangan tersebut.
Sumber dari tumbuhan jenis menjalar dan melilit di pokok-pokok besar. Setiap cambah mempunyai 3 helai daun, bunganya berwarna oren/kuning. Tumbuhan ini mempunyai akar yang sangat panjang dan hanya boleh didapati di kawasan utara & timur Thailand. Di bahagian akar & teras ialah di mana khasiatnya terkandung: menambah dan mengembalikan kekuatan seksual lelaki.
Butea Superba didapati dari tumbuhan Red Kwao Krua yang terkenal di Thailand. Tumbuhan herba yang sangat berkhasiat dan sesuai sekali sebagai tonik & mengembalikan kekuatan seksual lelaki.
Keterangan Produk
Penggunaan : 2 kali sehari selepas sarapan dan makan malam, 1 kapsul setiap kali.
Kuantiti kapsul : 100 kapsul / botol
Ekstrak dlm mg/kapsul : 300mg Ekstrak Butea Superba/kapsul
Kegunaan : Mengembalikan tenaga seksual lelaki, lebih tegangan, merawat Mati Pucuk, melegakan tekanan hiper, menghilangan keletihan dan menambahkan tenaga.



PRICE : RM100


Keterangan :-
Kapsul Lingzhi, Reishi atau kapsul Ganoderma Lucidum adalah nama yang paling umum digunakan untuk produk herba luar biasa ini. Ekstrak berasal dari spora Ganoderma Lucidum. Organ penting manusia yang mendapat manafaat dari pemakanan lingzhi: jantung, paru-paru, hati, pankreas dan ginjal. Menyokong dan meningkatkan sistem imuniti tubuh. Ganoderma lucidum (Lingzhi, Reishi) membantu melindungi hati dan membantu proses mendetoksifikasi tubuh. Ianya melebarkan pembuluh darah justeru meningkatkan bekalan oksigen dan tenaga untuk otot jantung.
Ganoderma lucidum melambat proses penuaan dengan meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan menetapkan metabolisme, sehingga anda tidak hanya akan merasa lebih sihat tetapi juga kelihatan lebih muda. Ganoderma lucidum juga digunakan untuk merawat insomnia. Ganoderma lucidum dapat menurunkan tekanan darah sebanyak 20%. Ganoderma juga membantu diabetes dengan mengurangkan glukosa darah, sehingga ianya digunakan sebagai pengganti insulin.

Keterangan Produk

Jumlah kapsul : 100 kapsul / botol
Penggunaan : 3 kali per hari selepas makan, 2 kapsul setiap kali
Ekstrak dalam mg / kapsul : 250 mg per kapsul Ganoderma lucidum
Digunakan untuk : Tonik keseluruhan, menguatkan sistem imuniti tubuh dan organ-organ seperti hati, pankreas, jantung, paru-paru, ginjal, mencegah alergi.



PRICE : RM60

Keterangan :-
Lingzhi, Reishi atau Ganoderma lucidum merupakan nama yang paling umum digunakan untuk produk herba luar biasa. Ekstrak berasal dari spora Ganoderma lucidum. Beberapa wilayah kerja utama Lingzhi adalah: jantung, paru-paru, hati, pankreas dan ginjal. Menyokong dan meningkatkan sistem kekebalan tubuh. Ganoderma lucidum (Lingzhi, Reishi) membantu melindungi hati dan membantu pekerjaan dalam mendetoksifikasi tubuh. Ini melebarkan pembuluh darah sehingga meningkatkan bekalan oksigen dan tenaga untuk otot jantung.

Ganoderma lucidum mencegah penuaan dengan meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan menetapkan metabolisme, sehingga anda tidak hanya akan merasa lebih baik tetapi juga kelihatan lebih baik Ganoderma lucidum sedang digunakan untuk merawat insomnia. Ganoderma lucidum dapat menurunkan tekanan darah sebanyak 20%. Ganoderma membantu diabetes dengan mengurangkan glukosa darah, sehingga juga digunakan sebagai pengganti insulin.

Detail Produk
Nama Produk: teh Lingzhi, teh Reishi, Ganoderma lucidum teh
Kategori: Teh Herbal Premium
Berat: 45 gram
Jumlah teh celup: 30 teh celup
Berat bersih per poket: 1500 miligrams / teh celup
Digunakan untuk: tonik keseluruhan, menguatkan sistem kekebalan tubuh dan organ-organ seperti hati, pankreas, jantung, paru-paru, ginjal, mencegah alergi



Teh Safflower & Garcinia
PRICE : RM60

safflower dan Teh Garcinia,mengurangkan obesiti,menurunkan kolestrol dan mencegah pembentukan lemak dalam darah serta menghalang pertambahan lemak.
Nama Produk:Safflower dan teh Garcinia
Kategori :Teh Herba
Berat :40 Gram
Jumlah teh Uncang :20 teh uncang
Digunakan untuk :mengurangkan obesiti,menurunkan kolestrol dan mencegah pembentukan lemak dalam darah serta menghalang pertambahan lemak .


PRICE : RM60

Keterangan :-
Kaempferia parviflora adalah peningkat kekuatan dalaman lelaki. Memberikan kekuatan & semangat baru pada tubuh badan lelaki. Ia merangsang tenaga dalaman, memberi stamina dan mengurangkan keletihan.

Cara Pengambilan :-
Masukkan 1 uncang ke dalam secawan atau seteko kecil air panas. Gunakan sudu untuk menekan uncang supaya larutan teh dapat dikeluarkan dengan lebih cepat. Biarkan selama 2-3 minit. Teh boleh diminum panas atau sejuk.

Detail Produk :-
Nama Produk: Teh Kaempferia parviflora
Kategori: Teh Herbal Premium
Kandungan: 100% Ekstrak Kaempferia Parviflora
Berat: 45 gram
Jumlah uncang teh: 30 
Bersih berat sepaket: 15gm / teh uncang


Kaempferia Parviflora
PRICE : RM75

Kaempferia Parviflora adalah peningkat kekuatan dalaman lelaki. Memberikan kekuatan dan semangat baru pada tubuh badan lelaki. Ia merangsang tenaga dalaman, memberi stamina dan mengurangkan keletihan.

Product Name : Premium Kaempferia Parviflora - Blister Packing
Category : Men's Essentials
Food supplements
Weight : 40 gram
No. of capsules : 30 capsules in blister packing





RM200


Pueraria Mirifica Extra Strength Faster Effect

Pueraria Mirifica is a plant that grows at high altitudes in the North of Thailand, in Thai the plant is called White Kwao Krua.

The Pueraria Mirifica plant has very powerful estrogenic effects. In Asia it is used for centuries as an anti-aging remedy. Also Pueraria Mirifica is well known for natural breast enlargement and breast firming.

The Phytoestrogen compounds have positive effects on treating osteoporosis, prostate cancer, reduction of the menopausal syndrome and prevention of hormonally based cancers. Phytoestrogens are not hormones, but they provide the same benefits as estrogen which is the body's primary source for breast enlargement. Phytoestrogens maximizes the blood flow and estrogen distribution through the breast tissue. Your breasts will get bigger and firmer. Pueraria Mirifica increases the fatty tissue around the breast. Pueraria Mirifica supports collagen which gives your breasts a soft but firm natural shape.

After starting to use the Pueraria Mirifica capsules results will show after 2 - 4 weeks depending on the quantity of tissue in the breasts.
The maximum increasement of the breasts will be achieved after 3 months of using Pueraria Mirifica.

Increases of breast size from 1 - 3 inches are possible.

If one stops using Pueraria Mirifica completely, the breasts will return to it's old shape again over time.
If you want to keep the increased size and firmness of your breasts you should lower the dose from 1 daily to 2 - 3 per week.
If you want faster results, you can combine taking the capsules with using Boom Breast Cream, also made from Pueraria Mirifica.

WARNING: Pueraria Mirifica should not be used by woman under 20 years of age as the body is not fully grown yet. Should not be used in women who have cysts, tumors or cancers at breasts or uterus, or women during pregnancy or breastfeeding mothers. Please follow the dosage on the package.

Side effects: Neither significant side effects, nor apparent toxicity are reported. The herbs are very safe as there has a long story of consumption records among Thai and Asian women for many decades and due to the fact that it is 100% natural herbs. For the time being, there is no long-term study.

Indications: For breasts enlargement and firmness, improve skin radiant to promote youthful looks, replace the loss of natural estrogen in women at the age above 40 and postmenopausal women (Hormone Replacement Therapy - HRT)

Some other benefits of the Pueraria Mirifica herb:
- serves as 'fountain of youth'
- darkens grey hair and helps increasing hair growth
- increases energy levels and vigor
- better blood circulation
- diminues sleep problems
- it will help your skin to look smoother and younger

Advised dosage is 1-2 mg/ per body weight (Kilogram)/ per day. Example, if you weight is 60 kg, you daily dosage is maximum 60 - 120 mg/ day.

These capsules contain 300 mg Pueraria Mirifica Extract per capsule.


Product Details
Product ID : RAK-LA004
Product Name : Pueraria Mirifica Extra Strength Faster Effect capsule
Category : Food supplements
Weight : 80 grams/ bottle
Usage : 1 capsule per day after breakfast
No. of caps. : 60 capsules/ bottle
Extract/capsule : 300 mg Pueraria Mirifica Extract/ capsule
Used for : Breast enlargement, breast firming, anti aging, ant wrinkle, female tonic, vigor, energy, power




TESTIMONI

TESTIMONI ANA
dah try dah kb, emc and raksa pueraria. semuanya bagus and berkesan. ni nak try pherolins plak. sambal bilis tu pedas sangat ke? tengok mcm sedap n popular plak tu.

Wednesday, January 12, 2011

TONGKAT MADURA

Posted by JAJA SDP at 6:48 AM 9 comments Links to this post
TONGKAT AJIMAT MADURA ASLI
Jamu Madura Asli Khas Untuk Wanita




Jamu ''TONGKAT AJIMAT MADURA'' (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia.

Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

*Ingat!!!
Jamu ini dikhaskan bagi wanita(shj) untuk dipakai BUKAN untuk dimakan..

Khasiat utama jamu ini untuk mendatangkan manfaat berikut:
1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim yang sangat menjijikkan bagi sang suami.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

Cara memakainya:

Ambil jamu ini seluruhnya, masukkan dengan perlahan-lahan ke dalam kemaluan (rahim), tinggalkan selama 1 atau 2 minit. Kemudian cabut dan cuci dengan bersih jamu ini dan disimpan untuk digunakan di lain masa. Untuk menggunakan bagi manfaat no. 4, Pakai jamu ini kira-kira 30minit atau 1 jam sebelum bersetubuh...

dan lihatlahh...hasilnyaa...Amat Menakjubkan!!!!
Sekali beli.....lama boleh digunakan!!!!!!
Cubalah...dan percayalahhh!!!!!
 

Jajawafi Plasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting