Monday, December 27, 2010

CHARCOAL

Posted by JAJA SDP at 8:28 PM 25 comments Links to this post


CHARCOAL MASQUE
RM10

STOK : SOLD OUT







Weight : 80g

Made in Korea


When environmental toxins, dirt and debris get under your skin, its waste-filtering system gets jammed, pores get clogged, skin looks cloudy.
This Charcoal mask remove blackheads, those tiny facial hairs and also tighten your pores.

Direction:

1. After cleansing your face, evenly apply on the face area

2. Let it dry foe 10-15 min. ,
3. If completely dried out, peel it off starting at the bottom, pulling toward the top
4. Do not use more than twice per week


It is said that charcoal powder is one of the traditional raw ingredients that Japanese women use to nourish their skin over the centuries. It is economical yet effective in removing stubborn impurities & dead skin cells. Now you can harness that power of the purest charcoal extracts and use it with this great face pack from Japan. Formulated with the natural ingredients from Oak trees, it removes oils and all dirt and deeply clean the pore, leaving your skin clearer with less visible pores.

MY REVIEW:

haaaa ni satu lagi.. yang ni besh tapi agak perit lah sikit bila nak tanggalkan daripada satu muka.. yang ni pun aiza pakai.. tak rugi... kalau ada white blackhead kat pipi dagu dahi, memang tercabut.. kawan satu umah aiza pakai, bagi dia try dua-dua produk yang charcoal mask + charcoal nose pack... dia suka sebab tercabut dia nye benda yang tak disukai di muka. trus beli mask + nose pack daripada aiza.. yang beshnye, dia rekomen kat kawan2 facebook dia yang lain.. hehe.. so????? paham2 lah, memang best!!




CHARCOAL NOSE PACK
RM10
STOK : SOLD OUT 






Made in Korea


Direction:
1. After cleansing your face, evenly apply on the nose area
2. Let it dry for 10-15 min.
3. If completely dried out, peel it off starting at the bottom, pulling toward the top.
4. Do not use more than twice per week

It is specialize to apply on your nose, to remove blackhead and whitehead. Natural extracts remove oil and all dirt and deeply clean the pore, leaving your skin clearer with less visible pores.


MY REVIEW:

charcoal nose pack ni aiza pakai.. hasilnya???? waaaahh memang best.. tercabut jerawat whitehead blackhead tuh.. boleh nampak terpacak-terpacak.. kena try..!! recommend.. memang kena try, dia cabut habis.. lagipun original.. kalau yang shi***** tuh xori.. haaaa :-)




CHARCOAL CLEANSING CREAM
RM10
STOK : 1 UNIT



Direction:

1. Squeeze proper amount of the cleansing on hand and wipe out with tissue

Small tiny halls of charcoal absorb dust and pollution. It helps to clean dust from skin pores and to make up



CHARCOAL CLEANSING FOAM
RM10
STOK : SOLD OUT




Direction:
1. Make bubbles with water, softly massage and wash out

Small tiny halls of charcoal absorb dust and pollution. It clears dirt and sebum in pores.


TESTIMONI



  • Pinkz Mocha hahaaa..da try da semlm...zu muke kebal..haha...zazzzzzzzzzzz..tarik kuar masker camtu jew..solut la!!! bgus product nie..hehe..
    Yesterday at 10:16am ·
  • Soulduo Plasa pinkz mocha: terime kasih atas testi anda.. :-) amek testi yer utk dipaparkan di blog? gune 2 minggu sekali yer kat muke u, hehee.. buang white2 head tuh.. nti kite pakai serumah bersame???
    Yesterday at 11:07am ·
  • Pinkz Mocha yeah..btol3...bgus..kuar sume white head black head...=) bersih n licin mukaku suda~..hehe..
    Yesterday at 11:10am · ·

♥♥♥ Cik Jaja ♥♥♥ Barang dah sampaii....!! suke suke suke suke suke sgt! TQ! Testing charcoal mask skejap tadi. ha amek, segala parasit keluar. puas ati beta. wahaha.! *terlebih riang sudah* bb cream pun omaigod megniiifisen! :D beli ye♥ len kali sy shopping sini lagi.♥





Nurazwa Azriy dah guna. mmg wah wah marveles! hehehe.. beli skali utk adik dgn mak, diorang pun suka sgt. haha.
49 seconds ago · Like



TESTIMONI KAK MARINEE VIA EMEL

tcabut smua lah..memg puas hati sgt2..sblm ni pkai masker st ives bila tarik mask tu, tak kuar pon blckhead n whthd..nnti nak repeat orderla..hihi

--- On Wed, 1/5/11, noor aizah mahat wrote:
From: noor aizah mahat
Subject: Re: salam..nk tanye pasal bb krim
To: "nor marinee"
Date: Wednesday, January 5, 2011, 4:41 AM


yeahh..mekaseh..tercabut kan whitehead?

From: nor marinee
To: noor aizah mahat
Sent: Wednesday, January 5, 2011 17:27:29
Subject: Re: salam..nk tanye pasal bb krim

barang dah terima...masker itam tu best sgt2...tq

TESTI JULIANA
emc besar tu bp
alamaklg satu cure gel tu
ok tk
pakai charcoal tu best.tercabut sume nye



Ana Aina haha tau xpe... kesian u =) saya beli. btw dah try charcoal~! pergh mmg superb la.. pasni i nak beli mask lak ngn u ^_^ yg lain ptg ni br nak try
22 hours ago · Like



  • Takpe Jot, at least Jot dah inform akak. Cuma akak nak tanya Jot, Charcoal Facial Foam tu ada stok tak lagi tak? Kalau ada, Jot inform akak eh. Akak nak satu. Best pulak pakai facial foam tu. Anak akak pun guna gak. Nanti Jot inform akak berapa lagi nak kene online. Thanks Jot.



  • Ala.. ye ke? Bila agaknya ada lagi ek? Ada satu lagi spare kat umah. Anak akak tu baru darjah 5. Tapi ye la Jot, akak ni kenelah ajar dia ttg personal hygiene tu dari kecik. Dia lak suka pakai facial foam tu. Nanti kalau stok sampai Jot bagitau akak eh.

SANA GEL SLIMMING

Posted by JAJA SDP at 7:09 AM 1 comments Links to this post
HOT CURVY OIL GEL
STOK: 1 UNIT
PRICE : RM40



Latest Hot Japanese Massage Gel SANA heat curve, the thermal effect of capsaicin with natural sea salt composition and ingredients to add,
Thermal effect with a massage, abdomen, thigh skin is more tender and shiny, daily massage, beautiful curve,
Seaweed and sea water contains natural extracts in the brine with the composition, moisture soak firm skin,
Add the coffee seed extract and the compound moisturizing ingredients, your skin dry after washing is not tight,
Massage fine particles, clean the old horny skin on skin and dirt, touch smooth, light fruit fragrance
First wipe clean the body of water, take appropriate amount in the hands of
Knead gently massage the abdomen, waist, thighs and other parts of the skin, and then to warm water to clean.

CARA GUNA:
  • lap kering-kering seluruh badan
  • ambil sedikit gel SANA, urut perlahan-lahan ke seluruh abdomen, pinggang, peha dan semua bahagian badan.
  • kemudian, cuci semula badan supaya bersih

Wednesday, December 22, 2010

SUPER WHITE

Posted by JAJA SDP at 7:40 AM 8 comments Links to this post
SUPER WHITE 1000MG GLUTATHIONE





900mg L-glutathione
50mg Alpha Lipoic Acid
50mg Vitamin C (natrium ascorbate)



KESAN SUPER WHITE GLUTATHIONE

Boleh dilihat selepas 14 hari penggunaan. Antara kesannya:-

■Softens the skin - melembutkan kulit
■Whitening (whole body) - mencerah/memutihkan kulit seluruh badan
■Rids of & lighten scars - menghilangkan parut dan calar
■Smoothens the skin - melicinkan dan memuluskan kulit seluruh badan
■ Reduces melasma - mengurangkan melasma
■ Reduces pimples & acne - mengurang atau menghilang atau memulihkan masalah jerawat
■ Increases skin elasticity - meningkatkan keelastikan kulit
■ Reduces pores on the face - mengecilkan pori kulit muka
■ Makes the skin more radiant - membuatkan kulit muka dan badan berseri-seri dan bercahaya

Friday, December 10, 2010

PHEROLINS

Posted by JAJA SDP at 2:32 AM 3 comments Links to this post
PHEROLINS
RM50







Apa itu Pherolins?
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum. Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins. Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka. Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

Bagaimana Pheromones Memikat Perhatian Lelaki?
Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh. Bezanya di sini, Pherolins menggunakan pheromones yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas. Hasilnya, pheromones sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

Bagaimana Copulins Bertindak?
Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum. PHEROLINS ada tambahan ramuan khas utk merangsang lelaki iaitu COPULINS.


Kandungan:
* Pheromones
* Copulins
* Fragrance oil


Sesuai utk semua golongan wanita.
bullet
Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
bullet
Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
bullet
Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
bullet
Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
bullet
Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.
bullet
Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
bullet
Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
bullet
Bila lelaki bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini.hemm..
bullet
DI-JAMIN BERKESAN.
Kesan keatas setiap individu adalah berbeza. Pherolins di cipta secara saintifik untuk memikat pasangan berlainan jantina. Produk Pherolins di formula di USA.
Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. Gunakan produk ini untuk meningkatkan keterampilan diri anda.
Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah ditemui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini sebenarnya dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina. Kajian menunjukkan lelaki memilih wanita yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata.
Mereka memilih wanita yang mereka rasakan ada sifat kewanitaan yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones daripada Pherolins, anda boleh membuat mana-mana lelaki merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.
Pherolins mengandungi pheromone manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), + copulin yang akan membuat mana-mana lelaki yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Lelaki akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Pherolins.
Pherolins bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik lelaki dan membuatkan mereka inginkan perhatian dari wanita.
Kami menjamin 100% penggunaan Pherolins akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!
Pherolins pasti akan mengubah hidup anda dan, DIJAMIN!

Apakah Kesan Yang Anda Akan Dapat Lihat Selepas Menggunakan Pherolins

Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.
Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
Membuatkan lelaki tertanya-tanya bauan apa yang anda pakai...
DIJAMIN BERKESAN


TESTIMONI

Zaida Fazal February 9 at 9:07pm Report
Salam... Dah dapat parcel..thxs
tak sabar nak try thanyaporn tu..huhu.. ada org lain berminat jugak tapi nak tgk kita makan ok ke tak..
Pherolins bau dia lain2 eh? sebelum ni ada beli jugak lain baunya, yg ni lain pulak.. tapi bes la bau dia so takde hal..suka pakai pherolins, terpikat kat diri sendiri kot..ahaks :p
err.. powder dlm packet tu apa eh? tulisan sudah ilang daaa, mlm ni nak try emc..kalau ok maybe nak oder yg botol besarrr punya tapi bkn waktu terdekat ni laa

Zaida Fazal February 10 at 5:49am Report
powder tu cam takde bau la pulak.. nampak tulisan mcm belle/flower
pastu dlm mcm ada cebisan bunga

pherolin tu pakai tetiap hari [bila teringat haha] tapi tahan sgt lama.. rasanya yg 1st tu beli dlm bln 4 camtu..still ada sikit lagi



  • huh. br dpt blk laptop. ari2 dpt kan sms psl ke effective an pherolins tue?haha. sgt sengal na btau effectivenessnye tp xleh on FB..huhu~


Bibi Sayang ooo...pherolins nih mmg bau sgt sedap...dh gune berjam2 pun still menten wangi :)
10 hours ago ·  ·  1


==============================================================

PHERO-X
RM45

Ingin MEMIKAT Wanita?
Gunakan..... Kuasa PHEROMONE!

Gunakan (pheromones), sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah WIRA dalam arena memikat wanita!

  • pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
  • wanita akan cuba menggoda ANDA tanpa anda sedari.
  • lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
  • dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
  • anda akan dapat lebih senyuman dari wanita.
  • anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
  • hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
  • DI-JAMIN BERKESAN.



Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah diketahui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.

Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Phero-X, anda boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

Phero-X mengandungi pheromone manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Wanita akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Phero-X.

Phero-X bukan pheromone yang  berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Phero-X  akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!



Apakah pheromones?
Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung. Pheromones adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia!

Ada lelaki yang boleh menghasilkan pheromones secara banyak, manakala ada sebahagian lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan! Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat - atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Phero-X!

Efek penggalak libido pheromones:
Pheromones bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang libido pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan Phero-X pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual anda akan meningkat. Ini pasti membantu hubungan intim anda dengan kekasih anda. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET. Dengan efek Phero-X ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lelaki-lelaki lain. Gunalah setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita. (Janganlah risau, sebotol Phero-X ini boleh tahan sehingga 2-4 bulan lamanya!)

Phero-X akan meningkatkan keinginan (libido) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. (kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan ke atas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak libido. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja.

Pheromones (hormon pemikat wanita) telah berjaya dihasilkan oleh sebuah makmal terkemuka Morgan Labs' di negara Rusia.
Kebiasaannya pheromone manusia terdapat di celah ketiak ketika perpeluhan berlaku.  Pheromone semulajadi ini adalah satu evolusi kehidupan yang sangat menakjubkan. Penemuan saintis mendapati bahawa, wanita memilih lelaki yang bakal menjadi bapa kepada anaknya berdasarkan faktor-faktor PHEROMONE yang dimiliki oleh lelaki tersebut! Fakta ini memang menarik dan harus anda berikan perhatian, bukankah begitu?

Phero-X mengandungi kandungan pheromone manusia tulen, pada gred tinggi dan terbaik, antara yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada di pasaran. Anda pasti perolehi kesan yang OPTIMUM setiap kali menggunakannya.

Phero-X  adalah pheromones yang diadun dengan minyak berasaskan tumbuhan, tanpa sebarang alkohol. Pembeli harus berhati-hati membeli produk pheromones sintetik, campuran bahan asasnya alkohol seperti ethanol dan sebagainya, kerana kajian menunjukkan  bahawa pheromone akan rosak dan musnah dalam masa beberapa saat, sebaik saja ia dilarutkan ke dalam bahan berasas alkohol.

Monday, November 29, 2010

ZIRANNA SLIMMING SUIT

Posted by JAJA SDP at 7:57 PM 8 comments Links to this post
Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Ber-FIR dan Kesihatan Pilihan Gaya Hidup Wanita Masa Ini..






Setiap insan bernama wanita mengimpikan untuk memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna dan menaraik. Impian ini merupakan sesuatu yang ingin di capai oleh setiap wanita bagi memperlihatkan keterampilan dan keyakinan sama ada secara fizikal atau dalaman (kesihatan).Di sebabkan istilah “kecantikan” atau “keanggunan” suatu yang subjektif maka tidak semua wanita memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna secara mutlak.




Mengapakah situasi ini berlaku terhadap seseorang wanita sama ada belum atau sudah berumahtangga?


Perubahan-perubahan ini berlaku kerana pengambilan makanan kesihatan dan pemakanan yang tidak seimbang, kurang melakukan aktiviti jasmani dan lebih nyata, selepas melahirkan anak dan meningkatnya usia.Berdasarkan kajian saintifik dan teknologi melalui rekacipta pakaian dalam wanita terkini, masalah-masalah ini dapat di atasi dengan terciptanya pakaian dalam pembentukan kontur badan ber-FIR dan kesihatan berjenama ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET




APAKAH ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ???


ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET pakaian dalam yang disulami dengan Cahaya InfraMerah Jarak jauh (Far Infra Red Rays) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan.




Terdapat dalam 1 SET LENGKAP iaitu:




1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA (camisol)- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.



2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG (short pants)- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.




3) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL ( panties)- mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.




4) SIRI PEMBENTUKAN LENGAN ( hand sock) - membentuk lengan lebih kemas dan tidak menggeleberSet ini direka untuk memberi lebih 70% kesihatan dan 30% membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.





Teknologi pembuatan ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET adalah yang terbaik kerana gabungan pakar-pakar perubatan dan kecantikan Japan.Fabrik yang terhasil adalah berteknologi tinggi dan canggih.ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET telah di tenun sulam bersama-sama Sinar InfraMerah Jarak Jauh atau Far Infra Red Rays.




KEISTIMEWAAN FIR (FAR INFRA-RED)
  1. Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh.
  2. Meningkatkan kadar metabolism.
  3. Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
  4. Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
  5. Mengeluarkan peluh asid.
  6. Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
  7. Mengekalkan kesegaran badan.
  8. Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
  9. Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
  10. Tidur lebih nyenyak.
  11. Menghilangkan bau badan.
  12. Menghilangkan kulat dan fungus.
  13. Membersihkan udara dalam badan.
  14. Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.
  15. Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik*


Set terdapat dlm 2 warna hitam dan coklat






***PRODUK PALING LARIS DENGAN TEKNOLOGI YG TINGGI




BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN?
  1. MULAKAN DARIPADA ATAS SARUNG KE BADAN
  2. PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK DAPATKAN KESAN YG CEPAT
  3. MINUM AIR BANYAK UNTUK MENDAPATKAN KESAN YG LEBIH BAIK
  4. BASUH PADA WAKTU MALAM, JIKA DIGUNA SIANG HARI. (DICADANGKAN MEMILIKI 2SET)
============================================================

ZIRANA Bamboo Charcoal 2 in 1 Infrared Slimming Set

ZIRANA BAMBOO CHARCOAL
 RM110.00


Set ini diperbuat dari fabrik yang menggabungkan arang buluh (bamboo charcoal) dengan perak menggunakan nanoteknologi.


KEBAIKAN:-
- Memperbaiki peredaran darah 
- Mempercepatkan metabolisme 
- Membakar lemak berlebihan 
- Mengurangkan bau badan


KELEBIHAN:-
- Sangat elastik 
- Fabrik anti bakteria 
- Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared) 
- Gelombang magnetik 
- Boleh digunakan bagi mereka yang mempunyai berat antara 40kg hingga 90kg.
 
TERDIRI DARI:-
1. Set Pembentukan Kontur Payudara (Camisol) 
Untuk melangsingkan tubuh dan memberi struktur payudara yang lebih menarik

2. Set Pembentukan Kontur Pinggang dan Abdomen (Short Pants)
Mengurangkan saiz pinggang dan seterusnya menjadikan bahagian abdomen kelihatan lebih kempis.






ZIRANA MASSAGE BELT 3-IN-1 

RM150.00 
FREE POSLAJU

Massage is known to increase blood flow, decrease stiffness and reduce symptoms of stress. This massage belt offers area specific targeting to improve and bring relief to any area of your body15 minutes 2-4 times a day, with a consistent well balanced lifestyle will see your stomach and surrounding areas toned up and reduced in size.


The added benefit of increased blood circulation is :
  • the reduction of accumulated toxins in the muscles. These toxins are known to cause the tightness in troubled areas like upper and lower back, hamstrings and across the top of the shoulders.

By strapping the belt to these areas you will experience instant relief. There is also the added advantage from increased blood flow, in that it promotes :
  • a higher metabolism
  • increases the body's ability to process nutrients and generate all round better health.

This massage belt helps you achieve:
  • the figure you are targeting with its slimming function. Used in conjunction with a sensible diet, it can be an effective means of burning body fat and weight reduction.
  • basic toning of your body with its unique oscillating motion.

Features and functions: 
  • Most effective to slim each different part of body - abdomen, shoulder, Thighs, legs, arms, hips and back
  • Helpful for digestion, constipation, relaxing & fitness, insomnia, diabetes, fatty liver, choleithiasis, waist pains, leg pains, cervical vertebra disease, lumbar disease, arthritis
  • Multi-functions, strong revolving vibration can burn fat
  • Traditional medicine acupuncture-point therapy combines with modern Electronic technology which can realize high speed to burn fat
  • Auto mode colligate different massage speed and strength
  • Micro-computer controller let the operation easy and simple
  • Material - Polypropylene polymer fibers

Technical specifications:
Voltage: DC 12 V secure Transformer (CE,UL)
 

Jajawafi Plasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting